Biografie

Martin den Boer, in 1958 geboren, is woonachtig in Barneveld. Hij studeerde aan het conservatorium in Utrecht en behaalde zijn diploma in 1986. Als docent heeft hij een privé-lespraktijk met orgel- en pianoleerlingen. In 1991 werd hij benoemd tot hoofdorganist van de Nieuwe kerk te Zeist. Op het ogenblik is Martin organist van zowel de Oude kerk als de Nieuwe kerk in Zeist. In de Oude kerk staat een fraai onlangs gerestaureerd Bätz orgel uit 1843. Meer info.

Op 17 maart 2016 ontving Martin een insigne en oorkonde vanwege het feit dat hij 25 jaar organist is van de hervormde gemeente Zeist.

Daarnaast is hij dirigent geweest van heel veel koren over een periode van 45 jaar.

Ook houdt Martin zich bezig met orgelbouw. Eerder werden diverse pijporgels en een klavecimbel gebouwd. Momenteel worden er diverse Hauptwerk orgels gebouwd waaronder het type: Kabinet III en Preludium III met 3 klavieren. Meer info vindt u via het menu: Hauptwerk.

Het mooiste project waar hij onlangs mee bezig mocht zijn is de bouw van een kopie van de speeltafel van de St. Sulpice Parijs hetwelk staat opgesteld in zijn muziekstudio. Via het Hauptwerk systeem kan hij dit fantastische orgel thuis bespelen. Zie hiervoor: Meer info.

Klanken van wereldberoemde pijporgels

Hauptwerk orgels bezorgen u een ultieme speelervaring, het simuleert de klanken van wereldberoemde pijporgels. Het is een grote wens van iedere orgelliefhebber om daar eindeloos op te kunnen spelen! Bent u geïnteresseerd in een nieuw orgel met Hauptwerk? Of wilt u Hauptwerk op uw huidige orgel aansluiten? Neemt u dan vrijblijvend contact op.

Meer info