Praeludium III

Dit drieklaviers orgel, uitgevoerd in een compact, strak designmeubel is voorzien van high tech audio en biedt een optimale speelbeleving passend in vrijwel iedere huiskamer. Het orgel is leverbaar in diverse kleuren naar wens van de klant.

Offerte aanvragen

Kabinet III

Bent u op zoek naar een meubel passend bij uw klassieke interieur, dan is dit prachtige Hauptwerk orgel, uitgevoerd met echt houtsnijwerk en kwaliteitsklavieren zeker iets voor u. De warmte die dit meubel uitstraalt geeft het orgelspel een extra dimensie. Natuurlijk ook leverbaar in diverse houtsoorten en kleuren.

Offerte aanvragen

Positief III

Dat is het gevoel wat dit orgel op de speler en luisteraar overbrengt. Het zorgt voor een fantastische speel- en luisterervaring. De keurig weggewerkte hoge resolutie touchscreens zijn eenvoudig te bedienen.

Offerte aanvragen

Kabinet III met trekregisters

Dit model heeft 60 trekregisters met verwisselbare raampjes met namen. Als een ander orgel sampleset geladen wordt kunnen de raampjes verwisseld worden waardoor de namen weer overeenkomen met de registers van dat orgel. Uiteraard heeft dit orgel ook een groot touchscreen geïntegreerd in de lessenaar achter een paneel hetgeen eenvoudig weg te halen is. Hierdoor kan men dan tevens registreren via het touchscreen maar ook bv PDF bladmuziek tonen waardoor men de muziek van het getoonde PDF bestand kan lezen en spelen.

Offerte aanvragen

Kabinet III met orgelpijpenfront Ontmoetingskerk Vriezenveen

Dit prachtige Hauptwerkorgel met orgelpijpenfront is gebouwd voor de Ontmoetingskerk in Vriezenveen. De touchscreens zijn in en uitschuifbaar op rails. De klavieren met beleg van kersenhout. Voor dit orgel zijn speciale hoogwaardige grote geluidsboxen achter het pijpenfront geplaatst. Deze kunnen makkelijk het orgelgeluid in een grote kerk met 500 zitplaatsen vullen.

Offerte aanvragen

Kabinet III met inschuifbare touchscreens

Dit kabinetorgel is gemaakt voor Dhr. H. Schippers in Hendrik Ido Ambacht. Het heeft drie klavieren met kersenhouten beleg op de ondertoetsen. Het pedaal werkt via magneten die contact maken. De techniek is in de kast zelf ingebouwd waardoor er geen kabel aan het pedaal vast zit en waardoor het pedaal gemakkelijk weggenomen kan worden. De kast is in de kleur Ral. 9010 waarbij de nerven met een zwart patin├ę een extra dimensie geven. Het snijwerk geeft een mooi contrast. In de bovenkast liggen de grote luidsprekerboxen die het geluid van het orgel fantastisch ten gehore brengen. De 15 inch touchscreens zijn in en uitschuifbaar op rails en kunnen in de uitgetrokken stand gekanteld worden. De lessenaar is opklapbaar waardoor er extra opbergruimte voor muziek is. Natuurlijk heeft de orgelbank ook een ruime opbergruimte voor muziek onder de zitting.